Back to All Events

TOMA! Tour - Jessica Manuputty

  • Stichting Buah Hati 8 Lambert Hendriksstraat Tiel, GE, 4001 SP Netherlands (map)

Zangeres Jessica Manuputty heeft een missie: het bewaren en doorgeven van de Molukse traditionals (lagu-lagu) die ze van haar familie heeft geleerd. Ze maakte daarom ‘TOMA!’, een album met een selectie van haar lievelings lagu-lagu.

Tijdens deze middag brengt ze de muziek van ‘TOMA!’ live ten gehore in een intieme en persoonlijke setting waarin zang, gitaren, ukelele en percussie samenkomen. Met dit warme, vintage geluid word je meegevoerd naar vroegere tijden. Ondertussen vertelt Jessica over haar grootouders, hoe ze de lagu-lagu van hen leerde en wat deze liedjes voor haar betekenen.

‘TOMA!’ is een intiem vertelconcert over heimwee, veerkracht, het zoeken naar je identiteit en de verbinding met je roots.
Jessica Manuputty - vocals & ukelele, Daniella Loppies & Na’omi Pariama (vocals), Nick Croes (gitaren), Gino Cochise (gitaren en percussie) en Marilien Mogendorff  (tekst en regie).

Earlier Event: March 25
Voorouders op Banda