Back to All Events

AMI - Awareness Moluccan Identity

  • Metaal Kathedraal Rijksstraatweg 20 Utrecht, UT Netherlands (map)

Graag nodigen wij jullie uit om de AMI - Awareness Moluccan Identity dag bij te wonen:
op zondag 7 oktober 2018 in de Metaal Kathedraal te Utrecht. Van 11.00 -16.00 uur bent u van harte welkom.  U kunt een dagprogramma voor jong en oud verwachten met o.a.: Kunst, fotografie, muziek, sieraden en theater. Tevens kunt u zich op de Bio Markt vermaken en genieten van heerlijke hapjes en drankjes. 

Al een enige tijd leeft de hashtag #headhuntersthursday op Instagram en FB. Voor vele de vraag wie of wat er nou precies achter schuil gaat en wat de boodschap hiervan is. Deze hashtag heeft ervoor gezorgd dat er een verbinding is ontstaan tussen een groep gelijkgestemden om bewustwording te verspreiden over o.a. het Molukse erfgoed en bestaan. Wij hopen dat er nog velen zullen aansluiten. Who joins?

Middels deze hashtag wordt er veel gedeeld over de hedendaagse en oude Molukse cultuur, natuur, muziek, kunst, (oude) wijsheid en creatief talent. Daarnaast komen ook vaak zaken ter sprake uit andere delen van de Pacific en de wereld. 

Nu is de tijd aangebroken om hier samen ‘offline’ over te praten, samen naar te kijken, te delen en vooral van te genieten!

Tot dan! 
#headhuntersthursday Who joins?