Back to All Events

Sampai Berjumpa Lagi - Duo MataHary

  • De Tuyter 8 Nachtegaalstraat Krimpen aan den IJssel, ZH, 2922 VL Netherlands (map)

De theatervoorstelling gaat over Itja, een Molukse Edenaar, die op zoek is naar zijn identiteit. We volgen hem op zijn reis naar Nederland in de buik van zijn moeder. Als 1 van de vele Molukse jongeren wordt hij in een woonoord geboren. hier groeit hij op en zien we hoe Itja zich de Molukse cultuur eigen maakt. De adat, het geloof, het RMS-ideaal. Dan verhuist Itja en komt hij ineens tussen de Nederlanders te wonen. Zijn vader heeft een keus gemaakt: wij blijven in Nederland, hier ligt onze toekomst.
Itja gaat op zoek naar zijn identiteit. Zal hij zijn identiteit vinden? Een waargebeurd verhaal over verbinden, inspireren en bruggen bouwen.
Beleef de ontknoping van Itjas zoektocht.

Later Event: March 24
25 JAAR GIM GUNUNG BATU