Back to All Events

My Kitchen is Your Kitchen - The Indonesia Edition


  • De Tropen 2 Linnaeusstraat Amsterdam, NH, 1092 CK Netherlands (map)

Zaterdag 3 maart organiseren we de eerste editie van een serie multiculinaire events: My Kitchen is Your Kitchen. Maandelijks wordt ons prachtige café en restaurant in Amsterdam-Oost omgetoverd tot een tropische comfort zone, waar steeds de keuken van een land uit de Tropen centraal staat. Onze chef, Hans Ribbens, nodigt elke keer een gerenommeerde chef uit die samen met hem een bijzonder menu samenstelt.

De 1e gast-chef is niemand minder dan Agus Hermawan, executive chef van Ron Blaauw Gastrobar Indonesia! Zonder twijfel de beste Indonesische chef van Nederland. Hij is niet voor niets o.a. ‘Star Chef’ bij Garuda Indonesia en officieel ambassadeur voor de Indonesische keuken namens het Indonesische Ministerie van Toerisme. Hij is onder foodies en liefhebbers van de Indonesische keuken een beroemdheid en wij zijn dan ook trots hem te kunnen presenteren! Samen met Hans Ribbens stelt Hermawan een uniek menu samen met gerechten uit Java, Bali en Sumatra.

Laat je bij My Kitchen is Your Kitchen meevoeren in een multiculinaire beleving in een relaxte en ongedwongen sfeer. Een walking dinner met geweldig eten op een unieke locatie aan het Oosterpark in Amsterdam! Naast de twee chefs zijn DJs Leroy Rey (Wicked Jazz Sounds) en Mike Risk in the house. Zij nemen je mee op een muzikale reis door de tijd met ‘loungy’ funk, soul, jazz, afro, hiphop en boogie met een verassende Indonesische twist.