Back to All Events

Right About Now Festival - o.a. Joenoes Polnaija - Dengar!


  • Compagnietheater 50 Kloveniersburgwal Amsterdam, NH, 1012 CX Netherlands (map)

Wie zijn we, hoe zien we onszelf? Zien we onze roots? Zien we seksuele voorkeur of leeftijd? Uiterlijk of state-of-mind? Gender, school of werk? Zijn we het land, de stad of wijk waarin we zijn geboren? Wat we geloven of supporten? Waar we voor vechten? Of juist wat we vieren? Eindstand zijn we het allemaal.

Tijdens het RIGHTABOUTNOW Festival – in het weekend van za 24 en zo 25 Maart – laten lokale en internationale opkomende artiesten met een opvallende multi-identiteit voélen wat er achter hun ‘ID’ schuil gaat.

In het Compagnietheater in Amsterdam en KAF Almere ontmoeten dans-, muziek- en theatermakers – uit verschillende Hip Hop subculturen hun publiek en elkaar – om ideeën, inspiratiebronnen, ervaringen, ambities en nieuw werk te delen.

ABOUT | Amsterdams Urban Performing Arts Centre RIGHTABOUTNOW INC. support opkomende artiesten met een opvallende multi-identiteit in het ontwikkelen van (sociale) muziek, dans en/of theater projecten in binnen- en buitenland. Voor meer zie rightaboutnowinc.com + volg ons op social media.

Earlier Event: March 24
25 JAAR GIM GUNUNG BATU
Later Event: March 25
Voorouders op Banda