Back to All Events

DENGAR - Joenoes Polnaija en Fiona Kelatow

  • Het Huis 107 Boorstraat Utrecht, UT, 3513 SE Netherlands (map)

Maandag 5 februari staat de voorstelling Dengar op de Makersdag 2018 van Het Huis Utrecht! Ze spelen maar liefst 3x dus genoeg kansen om het niet te missen. Nog mooier is dat er nog heel veel andere nieuwe jonge makers hun werk presenteren! 

Terwijl Joenoes Polnaija Molukse melodieën laat klinken neemt hij je mee terug de schoolbanken in. We zien gesloten koffers van zijn opa en gaan van schepen vol specerijen naar stilstaande treinen. Wat betekenen de daden die zijn vader in het verleden heeft verricht vandaag voor Joenoes? Aan de hand van de geschiedenis van Nederland en de Molukken, die van zijn opa en zijn vader; vertelt Joenoes zíjn kant van het verhaal.

Theatermaker Fiona Kelatow en muzikant en acteur Joenoes Polnaija horen beide tot de derde generatie Molukkers in Nederland. Met DENGAR willen zij een brug slaan tussen het verleden en het heden en vertellen wat niet verteld wordt.

Earlier Event: February 2
Make your own Tempeh!