Back to All Events

Kannibalen en Paradijsvogels kookt in SKATECAFE


  • SkateCafe Gedempt Hamerkanaal 42 Amsterdam, NH, 1021 Netherlands (map)

Het SkateCafe is een leuke, coole en gezellige hotspot in Amsterdam-Noord waar iedereen zich gelijk senang voelt. Dus je hoeft niet perse met een skateboard onder je arm naar binnen. Er hangt een relaxte vibe in het SkateCafe. Het doet een beetje denken aan Pretty Posion in Canggu op Bali in Indonesië.  Ook hier hebben ze een skatebowl, tropical vibe en speciaal op deze avond gaat de Kannibalen en Paradijsvogels een lekker Moluks Menu voor ons klaar maken:

Papeda Pindang Kuning (Traditioneel Moluks visgerecht met sagopap)

Nasi putih, ikan tjolo tjolo, terong semoor, atjar ketimoen, bawang goreng, krupuk en sambal (Witte rijst, makreel met frispittige tomatensaus, gesmoorde aubergine, atjar komkommer, gebakken uitjes, kroepoek en sambal)

Jus alpokat dan es coklat (Avocado smoothie met chocolade-ijs)

Voor 23 euro kan je van het eten komen genieten!
Reserveren kan via reserveren@skatecafe.nl

Earlier Event: April 11
Go Short - Jefta Pattikawa