Back to All Events

Moluccan Fighters - Seminar

  • El Otmani GYM 91 Johan Huizingalaan Amsterdam, NH, 1065 HW Netherlands (map)

De aanmeldingen voor het 3e seminar van Moluccan Fighters is al begonnen. De seminar is voor iedereen toegankelijk! We houden het dit keer weer in Amsterdam bij sportschool El Otmani gym! Om 10.00u zullen de deuren open gaan. De trainingen worden weer in tweeën gesplitst. De vorige seminars waren een groot succes, dus wij herhalen het even met een derde editie.

Heerlijk eten uit de Molukse keuken

Van 11:00u-12.30u voor de jeugd (kinderen tot 16 jaar) en van 13.00u-14.30u voor de recreanten en ervaren deelnemers. Verder is er genoeg ruimte voor de toeschouwers dus iedereen is welkom om een kijkje te nemen en het heerlijke eten te proeven uit de Molukse keuken! Dus voor de inwendige mens is ook gezorgd!

Earlier Event: April 14
Voorstelling Westerling - DELTADUA
Later Event: September 13
Dekolonisatie of rekolonisatie?