Back to All Events

Monica Akihary - Sacred Songs- Women's Voices

  • De Duif Prinsengracht 756 Amsterdam, NH Netherlands (map)

Even voorstellen! Monica Akihary, artistiek leider van Sacred Songs - Women's Voices

Monica Akihary is een veelzijdige stemkunstenares met Molukse wortels en vormt samen met gitarist/componist Niels Brouwer het gevierde duo Boi Akih. Akihary is thuis in vele muziekstijlen: van jazz, improvisatie, hedendaagse muziek en electronica tot traditionele genres uit onder andere Azië en Afrika. Deze brede muzikale basis – van westerse tot oosterse genres – komt haar uitstekend van pas als muzikaal leider van Sacred Songs. Een rol die ze bij eerdere edities in Utrecht, Den Haag en Rotterdam met verve vervulde. Met een feilloze muzikale intuïtie weet ze de verscheidenheid aan stemmen, genres en klankkleuren samen te smeden tot één presentatie.

Heb je al een kaartje gekocht voor deze nieuwe editie van Sacred Songs met vrouwen in de hoofdrol? Zet vrijdag 28 september, 20:30 uur in je agenda en koop je kaartje via: