Back to All Events

Bertemu Molukse Literaire Middag


  • Bibliotheektheater 110 Hoogstraat Rotterdam, ZH, 3011 PV Netherlands (map)

Laat je verrassen door bijzondere verhalen, muziek en mooie gesprekken door verschillende Molukse auteurs en artiesten tijdens het Bertemu Magazine Rotterdam.

Een gevarieerd middagprogramma met kunst, theater, muziek en literatuur: dat is Bertemu! Diverse auteurs en artiesten treden tijdens deze middag op en geven een kijkje in de Molukse cultuur. Na een succesvolle eerste editie in 2018 organiseert initiatiefnemer Abe Sahetapy, auteur en dichter uit Maastricht, samen met andere Molukse auteurs en in samenwerking met stichting Moetiara Maloekoe Maastricht op verschillende plekken in Nederland dit literaire programma.

Molukse artiesten zoals dichter Djodjie Rinsampessy, auteur Elvira Nanariain, beeldend kunstenaar Ben Manusama, columniste en auteur Linda Sekewael, opiniemaker en auteur Emerson Terinathe, auteur Jacqueline Hetharia, dichter Darcey Akollo, auteur Tonny van der Mee, vertelster Shima Pattisahusiwa, muzikanten Yopie Abraham, Suzanne Rastovac en de eregasten Brothers Timisela verzorgen het programma bij Bertemu Magazine Rotterdam.

Earlier Event: February 16
DENGAR – Fiona Kelatow & Joenoes Polnaija
Later Event: February 22
Hotperdomme Nou!- The Brothers Timisela